Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград Август 2010

12 септември 2010, Неделя | 18:23

Центърът на Велинград през АвгустЕдин изключително горещ месец си отиде. Рекордните жеги през месец август в цяла България не подминаха и Велинград. Последният ден на август обаче ни припомни, че есента е близо. Отпускарският месец във Велинград премина спокойно, с безгрижно излежаване на някои по плажовете. Безспорно едно от събитията, предизвикали интерес в града, бе откриването на Параклис икона Ширшая  небес. Освен положителните коментари за събитието, имаше и хора, недоволстващи от местонахождението и целта на иконата.
Все пак месец Август винаги е носил радостни емоции предизвикани от това, че е лято, че е горещо и предлага безкрайни забавления !

Get Adobe Flash player

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени