Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград през декември 2009

03 януари 2010, Неделя | 18:38

Велинград елха център декември 2009   Декември си отиде топъл, с почти пролетни температури. В средата на месеца времето се опита да заснежи, но и тогава за разлика от други градове, Велинград се порадва на бяла картинка за много кратко. Децата побързаха да излезнат на улиците и да поиграят, да се позамерят със снежни топки, да направят снежни човеци. Очакванията за сняг за Коледа и Нова Година, обаче, не се сбъднаха. Сякаш зимата бе забравила истински да се развихри. Декември и старата година Велинград изпрати със светлинен спектакъл в черното, безснежно небе.

   Вижте клипче - Велинград през декември 2009:

Get Adobe Flash player

Коментари

Много мило и драго ми стана, като глегах клипчето.Поздравявам ви!Правете още за всеки месец,защо и не за всяка семица. За Велинград може много да се разказва и показва.Успех ви желая и с нетърпение ще чакам новото клипче. Това ми е родния град ,а аз съм далече вече 30 години, но той е в сърцето ми и винаги ще милея.Обичам и всички хора от това РАЙСКО МЯСТО!

#7 Veneta в Четвъртък, 04 февруари 2010 17:38

Отскоро влизам в този прекрасен сайт и съм много изненадана. А тази рубрика много ми хересва, проследява града в различните месеци. Особено сега, когато съм далеч ми е много интересно

#6 Зарина в Сряда, 20 януари 2010 07:41

*Прекрасен клип!!! Благодаря Ви*

#5 geries в Събота, 09 януари 2010 22:44

Супер е клипчето !

#4 t-rex в Понеделник, 04 януари 2010 10:47

Прекрасен клип за един прекрасен град!Много здраве,късмет и успехи на целият екип!

#3 Yuliana Stoilova в Понеделник, 04 януари 2010 10:28

Поздравления на gradvelin за клипчето и моите поздравления към екипа за здрава, щастлива и успещна година! Финалът на клипчето със срахотната заря, която отново настройва празнично и весело, е много хубав!

#2 Стефка в Неделя, 03 януари 2010 21:08

Много ми хареса подобрението на Календарен Велинград - това да слагате датата, на която са заснети кадрите! Също така ми харесва, че кадрите ви са разнообразни, снимате и града и природата и различните хора - стари, млади, деца, работещи, българи, помаци и т.н. Мисля, че ви бях писала и преди, но пак ще се повторя - според мен ако сложите някаква лека музика, която да върви като фон към кадрите, ще стане още по-приятно за гледане. Желая ви още повече професионални успехи през Новата 2010 година, бъдете все така актуални и интересни!!!

#1 kalispera в Неделя, 03 януари 2010 20:13

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени