Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград Декември 2010

08 януари 2011, Събота | 15:19

Зима във ВелинградПрез месец Декември - последният от годината, месецът с най-много празници, времето застудя. Зимата показа своя лик - студ, снеговалежи, което наложи Общината да вземе мерки за зимния период и снегопочистването във Велинград. За голямо съжаление обаче един от най-големите празници - Коледа, Велинград посрещна без сняг. Не можа да се усети истинската празнична атмосфера, макар че в центъра бе поставена коледна елха, дарена от УОГС "Георги Аврамов". Истинско коледно настроение създадоха талантливите деца от Велинград в редица концерти и тържества.

Get Adobe Flash player

Коментари

Чудесно клипче!

#1 Стефка в Сряда, 19 януари 2011 19:09

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени