Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград Март 2011

04 май 2011, Сряда | 10:33

Велинград през март 2011Един от най-непредсказуемите месеци - месецът на Баба Марта - Март, започна с хладни дни. Макар и малко неприветлив и сив центърът на Велинград се оживи с малките сергийки за мартеници и цветя, а деца посрещнаха Баба Марта в парка, в студените вечери на 6-ти март на няколко места в града ни бе запалена гаганица. През месец март в Исторически музей по традиция отвори врати Ателие за исписване на яйца, с тържествен концерт Велинградчани почетоха паметта на Вела Пеева, а в най-топлия мартенски ден, когато най-после проблясна слънце, ученици от ОУ "Христо Ботев" си направиха пролетно шоу в двора на училището.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Чакам си клипчето за месец април т.е. очаквам продължение,като сте започнали нещо карайте до край, моля!!!! :? :(

#2 в Вторник, 31 май 2011 15:07

blagodarq za 4udesnoto klip4e napalni mi du6ata prodaljavaite vse taka i za sledva6tite meseci da gledam i da se radvam blagodarq vi

#1 в Сряда, 04 май 2011 17:24

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени