Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Календарен Велинград: Ноември

14 декември 2009, Понеделник | 00:29

Велинград през Ноември 2009   Отиде си един невероятно топъл, слънчев есенен месец, а как само ни изненада още в началото, когато заваля първият сняг - на трети ноември. Побеляха улици, къщи дървета, типичната зимна картина. И радост от първия сняг и разочарование, че толкова рано е дошъл. Два дни зимна приказка и сякаш времето се преобърна, мъгливи хладни утрини, които потискат, а после изгрява слънце, което развеселява. Вижте видео мозайка с кадри от различни места на Велинград през месец ноември 2009:

Get Adobe Flash player

Коментари

Чудесно клипче!***Благодаря Ви!!!

#5 Geries в Понеделник, 21 декември 2009 17:56

Това е нашият Велинград един от малкото градове в България с добре опазена природа.

#4 I love Nature в Петък, 18 декември 2009 15:02

Хубаво е клипчето, но следващото , ще е по-красиво предполагам със сняг на всякъде и коледна украса !

#3 Rdlk в Петък, 18 декември 2009 14:54

Изгледах клипчето с голям интерес. Не вярвах, че един ноември месец - от късната есен, когато няма нито зеленина, нито шарении, есенни багри, ще успее да запази и придаде красотата на велингардската природа. Като гледах клипчето и си мислех: "Градът ни наистина има уникална природа и трябва да я опазим!", сякаш го виждах за пръв път. Повечето градове в България по това време на годината изглеждат много потискащи и мрачни. Не знам дали просто се уловили мигове и сте направили хубави кадри, но клипчето действително показва, че Велинградската природа е очарователна през всички сезони.

#2 kalispera в Сряда, 16 декември 2009 07:57

Много ми харесват кадрите със залеза или изгрев е не знам, но е много красиво!

#1 t-rex в Вторник, 15 декември 2009 18:54

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени