Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград октомври 2013

08 декември 2013, Неделя | 12:51

Велинград октомври 2013 Есенният октомври поднесе на велинградчани различни културни и социални събития. Община Велинград получи нова техника, проведе се Национална конференция по неврохирургия, за първи път отвори врати "Училище за водата". Тази година най-старото училище в Чепинското корито ОУ "Христо Ботев" отбеляза 190 годишнината си, а постановката "Сомо за мъже" отново бе отличена със специална награда. През този месец жителите на Велинград имаха удоволствието да се срещнат с Румен Стоичков, който представи книгата си "Преди Забравата".

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени