Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празнично отбелязване на 1-ви Ноември

03 ноември 2010, Сряда | 15:48 | празник

Граждани и гости на велинград почетоха празника

Слово на Иван ЛебановНа 1-ви ноември от 11:00 часа пред Община Велинград тържествено бе отбелязан Деня на народните будители. На събитието присъстваха народният представител Ангел Даскалов, зам. областният управител Ваня Минкова, зам. председателят на Общинския съвет Снежана Велева, кметът Иван Лебанов и неговите заместници, общински съветници, наследници на Мустафа Шарков и Герасим Попов, Леда Милева, лидери на политичиски партии, граждани. Кметът Лебанов поздрави всички в празничния ден, а ученици от театралната школа към ОДК рецитираха стихове, посветени на будителите. За празничното настроение на всички бяха изпълненията Детско-юношески ансамбъл за народни песни и танци "Здравче-Венче" към ОНЧ "Васил Левски"

 

Get Adobe Flash player

Коментари

ЧУДЕСЕН ПРАЗНИК И ОТЛИЧНО НАСТРОЕНИЕ В НАШИЯ КРАСИВ ГРАД!БЛАГОДАРИМ НА ''ГРАДВЕЛИН'' ЗА ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ИМ ЖЕЛАЕМ УСПЕХИ!

#1 дебелушина в Сряда, 03 ноември 2010 20:03

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени