Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

10 години Център за настаняване от семеен тип

11 май 2019, Събота | 20:17 | прессъобщение

10 години отбеляза Центърът за настаняване от семеен тип във Велинград

Центърът за настаняване от семеен тип във Велинград отбеляза своя 10 годишен юбилей. Социалната услуга от резидентен тип е част от широката дейност и политиката на общината в подкрепа на децата в риск. 

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев уважи тържеството за юбилея. Той поднесе на директора на центъра Десислава Сандакова почетен плакет и подаръци за децата като ги поздрави с думите:

„Десет години Вие и Вашите специалисти успявате да развивате физическото и духовно израстване на децата и младежите, предоставяте им успешно социална и образователна подкрепа и ги насърчавате с ентусиазъм за бъдещето им. Пожелавам на всички Вас здраве сили и оптимизъм, бъдете винаги така позитивни и любов да подкрепяте децата.”

Празникът премина с развлекателна и интересна програма, изпълнена от възпитаниците на ЦНСТДБУ. Изненадата на тържествения юбилей бе прекрасната Мариам Маврова, която изпълни залата с ангелския си глас.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени