Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

101 години независима България

22 септември 2009, Вторник | 20:22

Тържесвтена церемония във Велинград

22 септември Община Велинград   Тържествената церемония по повод 101 годишнината от провъзгласяване на независима България се проведе днес, 22 септември от 11 ч. пред сградата на Община Велинград. Под съпровода на химна на България, изпълнен от духовия оркетър "Димитър Мечев" се издигна националното знаме. Непосредствено след него бе издигнато знамето на европейската общност. На тържеството присъстваха депутатът Ангел Даскалов, кмета Иван Лебанов, заместник кметовете и други общински служители. Топлият ден примами и много граждани на тази церемония. Тържествено слово и поздрав към всички отправи кмета Лебанов.

   Вижте част от честването:

Get Adobe Flash player

Коментари

Nai gotinite majoretki na sveta !!!

#3 dani в Вторник, 10 ноември 2009 17:35

Жалко, че не присъствах на тържеството...

#2 Yuliana Stoilova в Сряда, 23 септември 2009 15:57

Присъствах на тържеството. Жалко, че нямаше нищо друго.

#1 Стефка в Сряда, 23 септември 2009 07:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени