Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Почит към Апостола

20 февруари 2011, Неделя | 20:51 | празник

138 години от обесването на Васил Левски

Паметната плоча на Васил Левски в кв. КаменицаНа 18-ти февруари признателни граждани и ученици почетоха паметта на Васил Левски с поднасяне на букети цветя пред паметната плоча в градинката при ОНЧ "Васил Левски 1904". Веднага след това в малката зала на каменското читалище бе изнесен тържествен концерт, посветен на 138 годишнината от обесването на Васил Левски - Апостола на свободата. В концерта взеха участие Дамски хор към читалището с ръководител Иван Пещерски, Мъжка фолклорна група с ръководител Цанко Пашов, Народен хор "Здравче-венче" с ръководител Димка Савова и децата със звънливите гласчета от Вокална група "Пом-пом" с ръководител Илиана Капсъзова. Гости на тържествената вечер бяха представители от Общината, културни и читалищни дейци.

Get Adobe Flash player

Коментари

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

#2 pavel в Вторник, 19 февруари 2013 19:15

140

#1 тапака в Петък, 15 февруари 2013 12:14

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени