Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Шах турнир

08 ноември 2008, Събота | 12:21

Шах..и мат!

shatranjНа 8 ноември, в чест на 7-я конгрес на съюза и 123 годишнината от Сръбско-Българската война от 1885 год. - война, която ще остане за вечни времена в историята на България, Съюзът на Офицерите и Сержантите от запаса Велинград организира шах турнир.

Турнирът беше открит от председателя на общия съвет на съюза ОЗ пол. Георги Даскалов, а ОЗ капитан Боряна Стаева декламира с патос свое стихотворение за древната наша страна "Родино древна". Него може да прочетете тук.

Победителите от турнира са следните. Те получиха парични награди.
От мъжкия отбор:
1. ОЗ кап. Боян Асенов Шулев
2. Борис Ангелов Въргов
3. Борис Николов Чаушев

От женския отбор:
1. Елена Янчева

Велинградският съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва е един от водещите в страната и многократно областен първенец в област Пазарджик.

Снимки от събитието

shahshahshah

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Ревю на книга
29 май 2018 | 11:00
Калина и приятели
31 май 2018 | 15:31
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени