Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Книга за всеки

19 ноември 2008, Сряда | 19:45

Да помислим за душата в света на материалното

eli-glaveevaВ сряда, 19 ноември, в Художествена Галерия Велинград бе представена новата книга на арх. Ели Главеева.

Заглавието на книгата - "Книга за всеки" - само по собе си говори, че творбата е достъпно, лесно и практично четиво за всеки един от нас. Г-жа Главеева разказа накратко за какво може да бъде полезна книгата й във всекидневието ни. Различни техники за разтоварване, като например йогически упражнения, техники за дишане, медитация и разнообразни съвети са сред нещата, които може да намерите в книгата.

След краткото представяне имаше коментари от публиката в лицето на г-н Иван Коев, г-жа Ана Маргова и др. Любен Атанасов. Те изказаха мнението си за книгата, зададоха някои въпроси и посъветваха г-жа Главеева заедно с основания от нея клуб "Амазонки" да популяризират книгата в училищата.

След официалната част на вечерта закупилите на място книгата с много настроение и усмивки взеха автограф от авторката с нейните топли пожелания и надеждата, че много от присъстващите ще бъдат заинтригувани и може би това ще бъде начало на техния път към познанието.

Както подобава на подобни емоционални срещи имаше скромна почерпка от организаторите.

Снимки от събитието

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

"Всичко е миг"
17 юли 2018 | 12:26
Седмица на спорта
25 юни 2018 | 22:17
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени