Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Една отминала туристическа година

28 декември 2008, Неделя | 16:24

Успешно изпращане на годината от туристите ветерани от ТД "Юндола"

Draginovo  С усмивки и много настроение в ранния следобяд на 28 декември 2008, в клуба на пенсионера кв. Лъджене се събраха туристите ветерани от ТД "Юндола". Кратко слово за изминалата година изнесе председателката на дружесвтото Недка Панайотова. Тя направи и ретроспекция на туристическия живот на ветераните и на техните инициативи. Със задоволство показа картички с поздравления от различни краища на страната - Айтос, Разград, Пловдив и др.

  "Няма да се предаваме, все така ще продължаваме, да сме живи, да сме здрави, да бъдем по-добри и все така да ни държат краката и догодина - на 27 август, достойно да посрещнем нашия 90 годишен юбилей" бяха финалните думи на председателката. Към пожеланията от Недка Панайотова се присъедини и туристката-поетеса Боряна Стаева:

  "Вдигам наздравица за всички, които сме се събрали тук и нека не забравяме хубавите моменти, които сме преживяли заедно. Винаги да сме задружни и да представяме достойно нашето дружество, нашия чудесен град, така както на планинарския събор в Предела - пяхме вокалния състав с акордеонист Румен Влахов, рецитирахме стихове".

  След всички тези думи се отпуснаха душите на туристите, запяха се любими балкански песни, размениха се шеговити закачки.

Боряна Стаева

Снимки от събитето

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Ревю на книга
29 май 2018 | 11:00
Калина и приятели
31 май 2018 | 15:31
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени