Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дискусия за СПА туризма

09 юли 2009, Четвъртък | 23:30

Дебати в парка на хотел Рич

Конференция Велинград СПА   След едно такова значимо събитие - получаване приз на Велинград за СПА столица на Балканите, не може да няма място и за дискусии по проблемите на СПА туризма във Велинград и България. На 8 юли в 10:30 ч. в парка на хотел Рич се събраха представители на местния туристически бизнес, местната администрация, гости от съседните страни и ключови фигури в туризма в България и света. Дискусията, която те проведоха имаше за цел да посочи проблемите в балнео туризма и да даде възможни решения. Бяха дискутирани и различни предложения и идеи за това как спа туризма в града може да бъде подобрен. Чуха се изказвания от гости от други Балкански страни. Много въпроси бяха зададени на г-н Гасан Аиди, който въпреки че, както сам изтъкна, е във Велинград от само 2 дни, вече имаше някои предложения за развитието на Велинград.

Дускусията бе проследена от престижни медии, чиито представители също така взеха участие с въпроси и идеи.

   Вижте акценти от дискусията тук:

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Дискусиите са хубаво нещо. Това, което са направили е нещо като т. нар. brain storming и дано донесе резултати за развитието на СПА услугите във Велинград, защото това ще донесе индиректно и подобрение в живота на всички Велинградчани, малко или много замесени в СПА бизнеса. Аиди е прав! Велинград е известен с горите и съответно дървообработването, имаме горска гимназия, най-добрата в България, имаме минерална вода, обаче нямаме никакви центровеучилищаи т.н., които да са най-напреднали в проучването и оползотворяването на топлата вода. Дерзайте!

#1 Spas в Петък, 10 юли 2009 11:14

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени