Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изкуството на Палестина

10 юли 2009, Петък | 17:01

Посрещане на делегати и откриване на изложба

Палестинска делегация   На 9 юли, като част от програмата на Велинградските културни празници, кметът на Велинград Иван Лебанов откри изложба "Изкуството на Палестина". Изложбата бе открита в Художествената галерия след официално посрещане на делегатите от Палестина, Судан и Мароко. То се състоя в малката зала на Общината, където официалните лица освен сладки думи си размениха и подаръци. Иван Лебанов подари картини на делегатите за спомен от Велинград.

Ценителите на изкуството могат да разгледат Палестинската изложба, която ще ги впечатли първо с макет на скалната джамия, керамични и стъклени съдове, орнаменти от седеф, много изделия, изготвени от маслиново дърво и облекла и тъкъни, които много се доближават до българските.

   Вижте посрещането на делегатите и откриването на изложбата:

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Както се казва "Машала", хаха. Общината трябва да поддържа такива отношения.

#1 Spas в Понеделник, 20 юли 2009 19:36

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени