Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Паметна плоча на Васил Левски

10 юли 2009, Петък | 15:48

ОНЧ "Васил Левски" Велинград получи дарение

Паметна плоча Левски   В малката градинка до ОНЧ "Васил Левски" - Велинград, в следобедния топъл ден на 9 юли, кметът Лебанов откри паметна плоча на Васил Левски. Той положи един огромен венец цветя пред лика на Апостола. Паметната плоча е съвместно дело на читалищния колектив при ОНЧ "Васил Левски", "Минерали М" ООД, Инициативен комитет "Да поработим за Велинград", спонсор г-жа Ключкова.

На откриването присъстваха представители на Община Велинград - зам. кмета Исмет Бабучи и Весела Златкова. Мария Матева, директор на ОНЧ от името на целия колектив на читалището изрази гордоста и радостта на всички.

От днес нататък с цветя и поклон ще отдаваме почит на апостола! Заветите на Апостола са достойни за осмисляне за цял живот, посланията на Левски ни учат да бъдем честни към род и родина!

Граждани, присъстващи на откриването положиха цветя пред паметната плоча, а солисти пред "Здравче Венче" отбелязаха събитието с песен.

   Вижте снимки: Паметна плоча на Васил Левски.

Коментари

Много добре, Ключкови. Продължавайте с даренията и помислете и за парични такива за домове и училища.

#2 Spas в Понеделник, 20 юли 2009 19:34

Браво! Поклон пред Левски.

#1 kalispera в Петък, 10 юли 2009 22:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени