Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Планинско колоездене

11 юли 2009, Събота | 17:36

Каране в околностите на Велинград

Колоездачи Велинград   Под наслов "Дни на планинското колоездене", рано сутринта в 9:30 на 11 юли, се събраха 31 колоездачи от сдружение Байкария с председател Васил Тодев. Присъстваха и любители колоездачи и за отбелязване - малки ученици, които с нетърпение очакваха да се даде старт на това свободно каране. Маршрутите, които бяха планирани, са: Велинград-Лепеница-Брези, Велинград-Юндола-Локвата, но поради лошото време е бил използван маршрута Велинград-Ачовица-Местност Извор.

Красимира Андреева Христина Рангелова ВелинградДве малки момичета - Красимира Андреева и Христина Рангелова споделиха, че за първи път участват в такова свободно каране. Те изразиха радостта си и желанието, че ще карат велосипедите си заедно с много по-големи от тях. Даже предния ден са правили загряване, като са карали в планината и са спортували. Стръмнините, изкачванията не ги плашат. Това е предизвикателство за тях.

Коментари

Хубава е тази инициатива!

#1 sel в Неделя, 12 юли 2009 19:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени