Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Победи за ПК "Чепинец"

14 юли 2009, Вторник | 09:09

Нови плувни постижения

Състезание плуване   От 10 до 12 юли в София на плувния комплекс "Червено знаме" се проведе държавното лично-отборно първенство по плуване за мъже и жени. Това бе последния старт на плувците на 50 метров басейн за тази година.Отново отлично се представи състезателя на ПК "Чепинец" Мартин Бацанов, който убедително спечели шампионската титла на 100 м гръб. Съвсем малко не му стигна да направи това и на 50 м гръб, където остана втори със сребърен медал. И в двете дисциплини Мартин постигна лични най-добри резултати на 50 м басейн. Много добро бе представянето на Моника Трифонова, която стана сребърна медалистка на 50 мгръб, а на 50 м бътерфлай е пета. Мая Станудина е осма на 200 м бруст.Осмо място спечелиха жените в щафетните плувания в състав - Вера Въргова, Мая Станудина, Моника Трифонова и Марияна Марчева.

   Седмица по-рано в държавното лично-отборно първенство за юноши и девойки старша възраст и младежи добре се преставиха Вера Въргова - пета на 100 м гръб и шеста на 50 и 200 м гръб и Димитър Пицев - шести на 100 и 200 м гръб при юношите и девойки старша възраст.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени