Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград и Аполония се подадоха ръка

16 юли 2009, Четвъртък | 10:08

Договор за сътрудничество между двата града

Договор Аполония-Велинград подписване   В рамките на Велинградските културни празници на 14 юли в 15 ч. в малката зала на Община Велинград се сключи договор за сътрудничество между Обищна Велинград и Община Аполония, Гърция. На церемонията присъстваха кметът и председателя на общински съвет на Община Аполония и представители от гостуващия фолклорен състав. От страна на Велинград, разбира се, кмета г-н Лебанов и всички зам. кметове, г-жа Стефанова и др. В приятелска обстановка домакините и гостите си размениха подаръци, типични за двата града.

   Снимки: Велинград-Аполония побратимяване, а видео тук:

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени