Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Вечер на пенсионерите

16 юли 2009, Четвъртък | 21:07

Пенсионерите пеят

Пенсионери Велинградски празници на културата   Най-после в традиционните дни на културата - Велинград дойде ред да се чуят и песните на Велинградските пенсионери. Тази възможност им бе предоставена на 15 юли, 20 ч., на сцената на площад "Николай Гяуров". Трите културни клубове на пенсионера - Каменица, Лъджене и Чепино доказаха, че са запазили младежкия си дух да пеят, да се радват на живота и да предават това свое настроение на хората около тях. Гости на тази вечер бяха два клуба от Пазарджик и един от Звъничево.

   Вижте няколко изпълнения:

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени