Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Научи се да плуваш

31 юли 2009, Петък | 13:44

Грамоти за успешно преминат курс по програма на ДАМС

Централен минерален плаж Велинград  Вчера, 30 юли, предиобед на Централен минерален плаж - Велинград, бяха раздадени грамоти на учениците от началните класове от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Велинград за успешно преминал курс на обучение по плуване под ръководството на треньорите Йорданка Пенина и Велко Клешков. След приключване на мероприятието, малките плувци трепнеха в очакване, развълнувани да получат своите дългоочаквани награди.

Курсът започна веднага след приключване на учебната година - 1 юни. Децата бяха разделени на групи и ръководени нот своите класни ръководители и родители, с радост посещаваха безплатното обучение, което се провеждаше 2 пъти седмично.

Басейн наградиЗа краткия срок от време, малчуганите успяха да усвоят тънкостите на плуването и вече уверени в себе си и своите способности, без страх се хвърляха в бсейна. След приключване на определения срок, децата бяха стимулирани да посещават мероприятията безплатно и с удължаване на срока до края на месец юли. Това ги насърчи още повече и те с голяма радост и огромно желание приеха поканата на своите треньори.

Децата се чустваха победители, защото показаха не само на себе си, но и на всички останали, че могат и имат хъс. В очите им се четеше радост, но и тъга, защото се разделят с хората, научили ги да плуват.

С щастливи усмивки на лице, младите плувци се отправиха към вкъщи, за да зарадват своите близки и роднини с получените грамоти.

Величка Лазарова

Коментари

omg bk bez komentar

#1 omg в Четвъртък, 18 февруари 2010 14:45

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени