Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Попътни страници

31 юли 2009, Петък | 10:28

Сборник с очерци представи във Велинград писателят Продрум Димов

Продрум Димов книга  На 29 юли от 17.30 в Художествената галерия - Велинград, писателят Продрум Димов представи книгата си „Попътни страници“. Организатори на събитието бяха община Велинград, читалище „Отец Паисий“ и литературен клуб „Никола Вапцаров“. Книгата на Димов е сборник с очерци за 23-ма известни български поети и писатели, които имат огромен принос в националния ни културен живот като Евтим Евтимов, Анжел Вагенщайн, Кольо Георгиев и др. Авторът й благодари на организаторите за дадената възможност за осъществяване на презентацията. Той определи труда си като „скромно издание“ и сподели, че не претендира наблюденията му да са изчерпали темата за творците, които е разгледал в сборника си, защото винаги има още какво ново да се преоткрие за всеки един от тях.

* Снимките са предоставени от Росица Пашова, ПР на Община Велинград.

Коментари

Продрум Димов е от Пазарджик, но има тесни контакти с хора на културата от Велинград и някак по приятелски отвреме на време се появява на наша сцена

#3 Стефка в Понеделник, 10 август 2009 18:39

А кой е той всъщност? От Велинград ли е?

#2 Spas в Вторник, 04 август 2009 12:01

Продрум Димов във Велинград?! Охо!И как така?

#1 sel в Вторник, 04 август 2009 08:37

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени