Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награди за кадрови офицери

23 юли 2009, Четвъртък | 20:35

Полковник Даскалов връчи награди

СОСЗР Велинград  Натоварен от председателя на Централния съвет на Съюза на Офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), полковник Даскалов, председател на местния съюз във Велинград, на 23 юли сутринта, връчи награди на кадрови офицери. Почетни карти на офицера от признателна България подписани от Министър председателя на България, получиха: Полк. Димитър Ямаков, подполк. Спас Содев, полк. Ангел Табаков, о.з. полк. Георги Златинов, полк. Георги Пунев, кап. Ангел Горанов и майор Борис Каров. Допълнително ще бъдат наградени още редови офицери, за които Градвелин.ком ще съобщи своевременно.

Коментари

Тези офицери наистина ли са се сражавали някога?

#2 Spas в Петък, 24 юли 2009 20:04

Не знам браво ли да кажа или нещо друго?!

#1 sel в Петък, 24 юли 2009 15:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени