Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Импулс пред нови първенства

06 август 2009, Четвъртък | 14:44

КСК Импулс на три световни и едно европейско първенство

КСТ Импулс Велинград   В разгара на сезона на почивките, танцьорите от КСТ "Импулс"-Велинград тренират усилено, за да се подготвят за няколко големи първенства. Двойките Георги Ганев-Вероника Гаджева, Христо Гръчки-Весела Димова и Димитър Стефанин-Даниела Макнева ще защитят името на града ни на три световни първенства във Финландия, Русия и Латвия, както и на европейското първенство по спортни танци в Минск, Беларус.

   Още през месец Септември тандема Стефанин-Макнева ще търсят място в полуфинала на СП за Юноши Стандартни Танци в Хелзинки Повече информация за подготовката и новини очаквайте скоро!

 

Коментари

какви са тея неща

#2 симона в Неделя, 23 август 2009 21:36

От все сърце Ви пожелавам успех! Покажете на света какви таланти има във Велинград.

#1 mary в Четвъртък, 06 август 2009 21:25

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени