Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Концерт за деня на младежта

10 август 2009, Понеделник | 22:51

Танцов спектакъл от Импулс

Клуб Импулс двойка  По случай световния ден на младежта, Клуб по спортни танци "Импулс" организира празничен концерт със съдействието на Община Велинград. Концертът ще се състои на 12 август от 20:00 ч. на площад "Николай Гяуров" - Велинград. Музика, поезия и много танци ще могат да видят всички, които посетят танцовия спектакъл, в който ще вземат участие повече от 25 танцови двойки и шампионите и вицешампионите от КСТ "Импулс". Участие ще вземат и състезатели от още 10 града на България, представляващи "Импулс".

Коментари

tova e hubava eniciativa.a i e svarzano sas sporta tova e hubavo.6te doida sas sigornost

#2 aleksandra в Четвъртък, 13 август 2009 11:42

Хубава инициатива! Ще ги гледаме!

#1 sel в Вторник, 11 август 2009 08:27

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени