Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Аталъка 2009

11 август 2009, Вторник | 20:53

Пенсионери от КК "Васил Левски" Велинград участваха в Аталъка 2009

Аталъка 2009 пенсионери от Велинград   Културният клуб "Васил Левски" от Велинград с председател Недка Панайотова взе участие във фестивала за песни "Аталъка 2009" в местността "Аталъка" край Брацигово. Местността се намира на 1500 м. надморска височина и е уникална със своята красота. Сред Брациговските гори прозвучаха песни на 15 клуба от Смолянска, Силистренска, Пловдивска и Пазарджишка области.

   Вокалният състав на пенсионерите от КК "Васил Левски" с музикален ръководител Румен Влахов изпълни патриотични песни, а конферасието на вокала Боряна Стаева предаде на присъстващите топлия поздрав на Родопа и Велинград.

   За доброто си представяне велинградския културен клуб получи грамота и сувенири, а членовете му намериха нови приятели.

Коментари

Ами нека се забавляват пенсионерките!

#1 Ivan в Петък, 04 септември 2009 13:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени