Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Европа инвестира в селските райони

02 септември 2009, Сряда | 18:00

Общи информационна среща по европейска програма

Конференция Европа инвестира в селски райони  На 1 септември от 10 ч. в Общински детски комплекс Велинград бе проведена среща на местни граждани с Димитър Русинов и Лъчко Македонски от сдружение "Център за обучение и услуги". Те запознаха присъстващите с проект "Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциални местни инициативни групи (МИГ) на територията на общините Белово, Септември и Велинград. Партньори на тази организация са Общините Белово, Велинград и Септември и ЕТ "Иванка Петрова - 44". Финансирането е от "Програма за развитие на селските региони" ОС 4 - ЛИДЕР.

Общата цел на проекта е да подпомогне изграждането и развитието на местни инициативни групи. Това е първата обща информационна среща, след която ще последват още.

Коментари

Хммм

#2 t-rex в Сряда, 09 септември 2009 22:33

Намирисва ми пак на точене на фондове.

#1 Ivan в Петък, 04 септември 2009 13:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени