Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Новата година е тук!

01 януари 2009, Четвъртък | 16:10

Честита Нова Година

nova godina    Краят на годината свързваме с приятни вълнения в очакване на празниците, които традиционно се смятат за символ на щастие и мир. Навсякъде цари предновогодишно суетене, оживление, радост, пазаруване. Дори и само да вървиш по обкичените улици, да рееш поглед по красивите витрини, да срещнеш някого, да го поздравиш, да поговорите - ти също ставаш част от тази предновогодишна еуфория.

Здрачава се.
С дълги крачки към дома
бързат последните минувачи.
Тиха песен
по уличките се лее,
хората забавят крачка,
за да я почувстват.
...Градът притихва,
изпада в тишина...,
но песента звучи безкрайна,
като тихо послание -
от къща в къща...
И става поздрав,
който си изпращат хората,
и става призив
за всяко сърце.

   Казват, че приготовлението за празник е по-силно, изживяването по-разтърсващо от самия празник. Човек може да усети прелестта на празниците и всички удоволствия, свързани с аромата и топлината им. А те ухаят на печени ябълки, сладки с дъх на мед и канела, мирис на топла погача... светнали детски очички, търсещи подаръци под елхата. И тази "наздравица", която вдигаме в 12, винаги с надеждата за по-щастлива, по-здрава, по-мирна година.

   Да ни е честита Новата 2009 година! Пожелаваме на вас и на вашите близки много здраве, сбъднати мечти и късмет през цялата година!

 

Щастлива нова година

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени