Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

В пенсионерския клуб зазвуча Менделсон

04 февруари 2009, Сряда | 19:28

Пенсионерите каменчани отдадоха уважението си към семейните двойки

kamenica klub pensioneri   Във вторник, 3-ти февруари, пенсионерите от Каменица проведоха своята поредна сбирка с малко по-различен повод. За пръв път те почетоха всички семейни двойки, които са доживяли до по-пределна възраст. Това за тях беше по-друго преживяване, защото се върнаха със спомените към младите години и към любовта, с която са съградили семействата си.

    Празненството започна с познатия Менделсонов химн на любовта, който съпътства всяко бракосъчетание. Всички присъстващи в малкия клуб станаха на крака и замълчаха - всеки сам със спомените си. След това председателката на клуба Мария Кадреева приветства семейните двойки, а те не бяха малко. В залата имаше повече от 20 двойки, всяка от които председателката поздрави поименно. Тя сподели мислите си за семейството, за тайната на брака и отправи своите пожелания за дълъг семеен живот.

kamenica pensioneri klub praznenstvo

    Величка Делиева изнесе прочуствено слово за любовта и семейните ценности и го завърши с един английски тост "Пия за теб, който преполовяваш скърбите ми и удвояваш радостите ми в живота".

    В ритъма на общото настроение прозвуча песента "Двата бука", а след подканата за наздравица от Мария Кадреева последва всеобщо веселие с още песни, задявки и разговори.

   

Коментари

Да! Хаха! Това да си пенсионер днешно време! Все пак хората са работили цял живот. Трябва да ги уважаваме. И те трябва да се веселят по свои си начин. Много задружни изглеждат.

#2 Spas в Сряда, 18 февруари 2009 21:38

тия пенсионери зная да се забавляват! на дърти години, ама си спертват купончета, хаха

#1 kalispera в Вторник, 10 февруари 2009 15:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени