Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СОУ "Васил Левски" отбеляза своя празник

18 февруари 2009, Сряда | 22:36

Спорт, култура и заслужени награди

vasil levski   Днес СОУ "Васил Левски" отпразнува своя патронен празник с различни интересни прояви. След кратка програма-рецитал във фоайето на първия етаж бе поднесен венец в чест на Апостола. След това се проведоха няколко спортни мероприятия и бяха наградени ученици за техните постижения в спорта и изкуството.

   Учениците от 1-ви до 5-и клас се съревноваваха в крос състезание, а по-големите от тях участваха в щафета. В кроса победители бяха както следва: от петите класове - Петър Чиев и Росица Гаджева, от шестите класове Асен Илиев и Мария Калайджиева, от седмите класове Васил Каръков и Анелия Кафеджиева. В щафетното бягане наградите спечелиха: първо място за 9А клас, второ място за 12А клас и трето място за 11В клас. Имаше специална награда за Кирил Аршинков, участвал във всички спортни мероприятия на училището.

   В областта на изкуството заслужени награди получиха за рисунки Карина Клинчева от 3Б клас и Ася Кепчелева от 9А клас. За написване на хубав стих награди получиха Славина Нанова от трети клас и Ния Василева от десети клас. За есе наградите бяха повече, като първото място получи Весела Апостолова от 10 клас, второ място Мария Боянова и три трети награди съответно за Веселина Калпазанова от 9 клас, Радослава Милева 11 клас и Георги Михов от 10 клас.

   В един такъв хубав ден като днешния много деца отнесоха със себе си зрънце от Апостоловата вяра и чистота в сърцата си.

Коментари

eeeee koga beshe tva mn odavnaa

#3 van4oo в Понеделник, 28 декември 2009 18:56

tova beche mnogo hubav dden.az kazvah edni dumi4ki , imache chaveta,kros. i mnogo drugi raboti

#2 vanq в Вторник, 17 март 2009 12:58

Дано децата от училище "В. Левски " запазят завинаги в сърцата си Апостоловата вяра ! Желая им успехи- на тях и на цялото уч.ръководство!

#1 надя в Петък, 20 февруари 2009 08:00

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Ревю на книга
29 май 2018 | 11:00
Калина и приятели
31 май 2018 | 15:31
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени