Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград прие гости от Аполония

27 февруари 2009, Петък | 14:59

Община Велинград прие делегация от гръцката община Аполония

прессъобщение   В края на изминалата седмица кметът на община Велинград Иван Лебанов посрещна делегация от гръцката община Аполония, начело с нейния кмет А. Йоанис. Още след пристигането си във Велинград те бяха приети от кметът Иван Лебанов в сградата на Общината.

   В началото на срещата кметът Лебанов благодари на гръцките си гости за гостоприемното посрещане, което са оказали на нашата делегация при гостуването й в Гърция през изминалата година. Сподели, че двете общини имат много общи неща, но най-силната им допирна точка е наличието на минерални извори и в двата града. Двете страни изразиха и готовността си за обмяна на опит в сферата на спорта и културата. Най-важният въпрос, който обсъдиха побратимяването на община Аполония и община Велинград.

   В следващите няколко дни гостите посетиха „Исторически музей“, където се запознаха с историята и културата на велиградчани, присъстваха и на презентация на Велинград в „Информационния център за малък и среден бизнес“. След това се отправиха към хотел „Двореца“, където бяха запознати със различните видове СПА-процедури, които се извършват в СПА-хотелите на Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени