Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград на „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2009“

27 февруари 2009, Петък | 16:04

Велинград взе участие на туристическата борса

прессъобщение   На 26.02.2009г. в Националния дворец на културата, гр. София бе открита Международната туристическа изложба „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2009“. По традиция и тази година Велинград взе участие на туристическата борса.

   Откриването на международния форум започна от 10.00 часа във фоайето на първия етаж на НДК. В него участие взеха Духовият оркестър „Димитър Мечев“ и мажоретен състав. Велинградските мажоретки и музиканти приковаха вниманието на гостите към себе си с атрактивна хореорафия и празнична музика. По-късно на трето ниво пред щанда на Велинград оркестърът и мажоретният състав отново впечатлиха присъсващите с атрактивната си програма.

   В зала 7 на НДК от 17.00 започна презентацията на „Велинград – СПА столица на Балканите” . Там кметът на община Велинград приветства гостите с тържествено слово. В представянето на Велинград участие взеха Илза Попова, по въпросите на балнеолечението; Таня Беличинова, по отношение на релаксиращите и разкрасяващи СПА-процедури, които се практикуват в СПА-хотелите на Велинград. Гостите бяха запознати и с природните, културни и истоически забележителности на Велинград и околностите.

   След края на близо едночасовата презентация всички присъстващи посетиха коктейла, организиран специално за гостите. За доброто им настроение се погрижиха от Клуб по спортни танци „Импулс“, които за пореден път показаха класа и стил.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени