Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Националното състезание по физика приключи

02 март 2009, Понеделник | 12:21

Раздаване на награди в Бизнес центъра

uchastnici na sustezanieto po fizika velingrad   Рано сутринта на 1 март в 8:30 след обявяването на спечелилите в състезанието по физика от предния ден, проведено в СОУ "Васил Левски" Велинград, бяха раздадени награди и сертификати на участниците. За съжаление нямаше Велинградчани по първите места, но бяха дадени сертификати на ученици от СОУ"Св.Св.Кирил и Методий" - Лиана Георгиева Минкова, 9 клас; Гергана Георгиева Захариева, 11-12 клас; и на ученици от СОУ "Васил Левски" - Мирослав Антимов Кафеджиев и Емилия Антимова Дангова и двамата от 10 клас.

   В отборните класирания резултатите бяха следните. За 7 клас най-много точки събра МГ "Д-р Петър Берон", Варна. За 8 клас - СМГ, София. 9 клас - ПМГ "Никола Обрешков", Казанлък. 10 клас - ПМГ "Акад. Никола Обрешков", Бургас. 11-12 клас НПМГ "Акад. Л. Чакалов", София.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Ревю на книга
29 май 2018 | 11:00
Калина и приятели
31 май 2018 | 15:31
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени