Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Сбирка на личния състав на СОСЗР

17 март 2009, Вторник | 11:03

Пролетно настроение в ресторант "Бонжур"

Посрещане на пролетта от СОСЗР   На 15 март от 19:00 часа се проведе сбирка на личния състав на Съюза на запасните офицери и сержанти от запаса и резерва в ресторант "Бонжур". Поводът бе настъпващият празник на пролетта и предстоящият седми конгрес на съюза в началото на април. Освен членове на съюза по покана присъстваха представители на Общинската администрация - кметът Лебанов и зам. кметовете Даскалов и Янчев.

   Гости на сбирката бяха г-н Кофов - председател на Областния съвет на съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и г-н Пъпанов - председател на контролната комисия към областната организация на съюза. Те изразиха своите мнения и впечатления към местната велинградска организация на офицерите. Г-н Кофов сподели "Нашият съюз е наследил от армията честност, справедливост и патриотизъм. Самият дух тук, във Велинград, сред колегите офицери и сержанти от запаса и резерва, е духът на колективен начин на живот. Велинградската организация остава в Родопите като една от най-стабилните организации и това съвсем отговорно го заявявам. Ние им пожелаваме винаги така да поддържат нивото на тази организация, най-добрата в област Пазарджик. Аз като идвам тук, във Велинград, чувствам как се зареждам с една положителна енергия, не заради друго, а защото този начин на гостоприемство, което те го имат, другите го нямат". Г-н Пъпанов от своя страна допълни "Готвим се за седми конгрес на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Това ще бъде началото на април. Преди него се провеждаха конференции. Най-напред се проведе тук Общинска конференция на съюза, а след това Областна конференция. Тази вечер сред нас има делегати, които ще присъстват на конгреса."

   Г-н Даскалов, председател на местното СОСЗР, приветства всички присъстващи, пожела им много здраве и успехи и завърши словото си с патосни думи "Да живее България!"

   Г-н Лебанов, настоящ кмет на града и майор от резерва, също отправи своите поздравления: "...Искам да ви благодаря за вашата родолюбива дейност, за вашата висока морална и възпитателно-патриотична работа, която вършите на територията на Общината и да ви уверя, че като кмет на Община Велинград аз и моите помощници винаги ще бъдем с вас и ви подавам не една ръка, а двете!"

Посрещане на пролетта СОСЗР   Мая Кондарева, треньор от спортен клуб "Импулс" представи двойките, които успешно са се представили предния ден в зала "Универсиада", София. За всички присъстващи танцуваха двойките Антоний Колевски и Виктория Ганчева, Емануил Николов и Елена Баева, Кирил Забордяев и Ели Илиева.

   Г-н и г-жа Казалиеви, ръководители на музикална школа "Звънче" отправиха своя поздрав чрез изпълненията на Христина Влахова и Анелия Рачева.

   Цялата вечер мина в танци, песни и веселие. Да пожелаем истинска пролет в сърцата на всички и нека предстоящият седми конгрес на СОСЗР да бъде успешен и ползотворен!

   Още малко снимки тук: Посрещане на пролетта от СОСЗР.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени