Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благодарствено писмо до кмета

18 март 2009, Сряда | 09:50

Прессъобщение от Община Велинград

прессъобщение   Тъй като община Велинград оказа подкрепа на община Белоградчик и природния феномен „Белоградчишки скали“ по повод номинацията новите природни седeм чудеса на света, кметът Иван Лебанов получи благодарствено писмо от колегата си Емил Цанков. В него той изказва своята признателност към факта, че община Велинград е сред първите общини в страната, която подкрепи номинацията на природния феномен „Белоградчишки скали“. Емил Цанков изказва искрените си надежди партньорството между двете общини да продължи и вбъдеще в името на общата българска кауза .

   Важно е да отбележим, че в момента българската номинация е на второ място в своята категория.

   Община Велинград отново приканва всичките си жители да пуснат гласа си в полза на кандидатурата на България и природния феномен „Белоградчишки скали“ за едно от новите природни седем чудеса на света!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени