Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дучето във Велинград

18 март 2009, Сряда | 10:34

Създаване на нов фенклуб на ЦСКА в града

87 годишнина на Вела   Вчера, на 17 март, в ресторант "Езерото" на Клептуза, в 18:00 часа се събраха феновете на ФК ЦСКА. Поводът за това бе предстоящата среща с всеизвестния председател на централния фенклуб на ЦСКА - Димитър Ангелов "Дучето". На срещата присъстваха още Любомир Божков и Йордан Рогачев, началник на полицията в града ни.

   Срещата премина изключително динамично и в много приятелски дух. Идеята бе да се основе нов фенклуб на ЦСКА в града ни, да се избере председател и да се види с какво може да се помогне на този фенклуб. Дучето призова всеки, без да се притеснява, да постави проблемите си на масата, да кажат всички присъстващи какви затруднения изпитват, за да създадат този клуб, кое ги възпира, къде най-вече им е нужна помощ.

   "Трябва да се борим за това, което обичаме, момчета. Аз мога да ви помогна, само ако вие го искате. Каквото поискате от фенклуба, ще го имате. До събота ще ви е готово и знамето. Ще ви раздам двеста карти, артикули, календари, ще ви помогна да си направите фланелки, но трябва активност и от вас. Вие трябва да имате добра организираност, добра чуваемост, трябва да направите разгласа по телевизията, пресата, в сайтовете... Вие трябва да имате общ живот, да имате помещение, където се събирате и споделяте... Научете децата си на спорт. Заведете ги на мач. Възпитавайте ги в спортен дух, защото има много деца, които обичат спорта и ЦСКА", призова Дучето.

velingrad cska fan   След неговите разпалени думи, местните фенове, без много колебания, избраха за председател на своя клуб Красимир Велев. Той бе поздравен от Дучето, който му връчи хубав шал с думите "От сърце ви честитя. Сега ви очаква работа, но с наша помощ вие ще се справите. Няма нищо по-почтено от армията. Тя пази държавата, териториалната ни цялост и българщината".

   След този първи етап от новия живот на фенклуба на ЦСКА във Велинград, му предстои много усилена работа, за да стъпи на здрави основи и да съществува като истински клуб.

   Пожелаваме успех на фенклуба и на отбора!

   Още снимки от събитието тук: Основаване фенклуб ЦСКА, Велинград.

 

Коментари

Abe kvo se karate be ? Seki si ima vkus, razbiraniq i t.n. Tva e!

#6 fun-pun-mun в Петък, 20 март 2009 16:13

Fun. Не знам какъв е проблемът. Ако не си ме разбрал, можеше да кажеш. Все пак, успех в начинанията ти.

#5 pun в Четвъртък, 19 март 2009 22:00

истеричните нали знаеш къде ги затварят? там в карлуково, при ония с белите престилки

#4 fun в Четвъртък, 19 март 2009 19:46

Така както ти си истеричен фен на нещата, които ти харесват.

#3 pun в Четвъртък, 19 март 2009 15:46

чудя се как може да има такива празноглавци, които да стават истерични футболни фенове

#2 fun в Четвъртък, 19 март 2009 13:53

САМО ЦСКА!!

#1 Spas в Сряда, 18 март 2009 16:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени