Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дарение за МБАЛ-Велинград

18 март 2009, Сряда | 16:35

МБАЛ-Велинград с нов апарат за хемодиализа

прессъобщение   Министерстовото на здравеопазването дари на МБАЛ-Велинград апарат за извършване на хемодиализа. Дарението става факт благодарение на активното съдействие на народните представители от „Коалиция за България“ в областта, на групата съветници от Общински съвет- Велинград, членове на БСП, както и на кмета на община Велинград Иван Лебанов.

   Управителят на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Атанас Ташев сподели, че болницата определено има нужда новият апарат и се радва, че в лицето на кмета и неговия екип среща активна подкрепа. Освен това д-р Ташев се похвали, че запорът на една от банковите сметки на МБАЛ-Велинград вече е отпаднал с решение на съда.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени