Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Посланикът на Палестина посети Велинград

20 март 2009, Петък | 20:02

Прессъобщение от Община Велинград

прессъобщение   На 19.03.2009г. кметът на Община Велинград Иван Лебанов се срещна с Посланика на Палестина Ахмед Ал Мадбух, неговия Първи секретар Зохаир Саид Ел Ахауи и отговарящия за културните въпроси и връзките с обществеността на Посолството на Палестина Имад Сабри Бадер.

   На състоялата се среща кметът покани своите гости да присъстват на Велинградските културни празници през юли, когато Велинград на официална церемония ще получи отличието „СПА столица на Балканите“. Двете страни се договориха за обмяна на опит в сферата на културата, като първата съвместна проява ще бъде гостуването на палестински фолклорен състав и етнографска изложба по време на празниците на Велинград. Тогава ще бъде презентирана и най-новата книга на известния палестински писател Махмуд Даруиш.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени