Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бойка Маринска поздрави Община Велинград

20 март 2009, Петък | 20:05

Съобщение от Община Велинград

прессъобщение   Началникът на Регионалния инспекторат по образование в гр. Пазарджик изказа благодарност към кмета на община Велинград Иван Лебанов, неговия заместник Георги Янчев, както и на директора дирекция „Образование, култура и вероизповедание“ Недялка Стефанова, за „отзивчивостта и отличната организация“ на проведеното Пролетно национално състезание по физика – Велинград 2009 година. В писмата си до общината и до СОУ „Васил Левски“ г-жа Маринска отбелязва: „Вашата съпричастност, предварителна подготовка и всеотдайният ви труд в дните на състезанието дадоха възможност на участващите ученици да представят в оптимална степен своите знания и умения“. Тя допълва, че високите резултати на участниците доказват, че подобен форум не само, че има място в образователната практика, но е и от голямо значение за формирането на стремежи, амбиции и умения за изява на младите хора.

   Началникът на РИО-Пазарджик Бойка Маринска отправи и пожелания за нови професионални успехи в реализирането на целите на образователната система в България.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени