Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща разговор с Весела Лечева

20 март 2009, Петък | 23:49

Диспути в голямата зала на Общината

vesela lecheva   В четвъртък, 19 март, в 18:30 часа в голямата зала на общината гражданите на Велинград имаха възможност да се срещнат с Весела Лечева, състезателка и шампионка по стрелба, а понастоящем председател на ДАМС (Държавна агенция за младежта и спорта). На срещата присъстваше и председателя на Държавната агенция по горите Стефан Юруков, както и г-н Пачалов и г-н Лебанов.

   Г-н Пачалов откри срещата като представи гостите и обясни, че тя е породена от намерението на правителството да даде отчет за дейността си.

   Г-жа Лечева като председател на ДАМС ни запозна с дейността на агенцията, която председателства за последните три години, за това, което се прави по отношение на спорта, за някои програми и проблеми, свързани със спорта.

stefan yurukov   Г-н Юруков разказа за друга ключова агенция "Държавна агенция за горите". Той разказа за наболелите проблеми, с които се справя агенцията и с гордост подчерта, че за краткото си съществуване Националният фонд "Гора" е акумулирал 23 милиона лева.

   След изказванията на гостите, думата взеха граждани присъстващи на срещата. Пръв изказа мнение и зададе въпроси г-н Илия Белев, на който отговори г-жа Лечева. Старши треньорът и председател на КСТ "Импулс" Петър Милчев изказа мнението си за спорта във Велинград и във връзка с това даде някои препоръки. Юлияна Ковачева, директор на Общински Детски Комплекс, сподели това, което я вълнува във връзка със спорта в комплекса. Борис Кюркчиев изрази тревогата си, че младите хора не се занимават активно със спорт, а повече предпочитат кафетата, заведенията и т.н. Други граждани също взеха отношение по проблемите на спорта в града и страната, след което срещата приключи.

Коментари

Дано да има поне малък резултат от тази среща !

#1 Надя в Неделя, 22 март 2009 08:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени