Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първа пролет в Каменица

24 март 2009, Вторник | 22:54

ОНЧ "Васил Левски" и пенсионери заедно

Purva prolet   По традиция от близо десет години пенсионерите от клуба в Каменица и читалище "Васил Левски празнуват заедно настъпването на пролетта. Щастието, радостта и хубавите емоции не признават граници. От най-малките деца от "Пом-пом", до по-възрастните членове от каменския клуб - всеки бе дошъл в клуба на пенсионера в празнично настроение.

   Иванка Шулева поздрави всички присъстващи с настъпващата пролет и рецитира пролетно стихотворение. След нея последва програма, организирана от читалището. Старите градски песни в изпълнение на дамския хор върнаха много от присъстващите към скътаните в душите им спомени за далечната младост. "Пом-пом" с ръководител Илияна Капсъзова изпълни пространството със звънливи детски гласчета. Малко по-големите от тях, учениците от народния хор при "Здравче-венче", колоритно облечени в носии, поднесоха своята китка от фолклорни песни. Съвсем оживено стана, когато в малкото помещение пристигна мъжката фолклорна група към читалището.

    При такова веселие много от присъстващите не се сдържаха и завиха пъстро хоро, защото явно вече пролетта бе пристигнала в сърцата им.

    Още снимки тук: Първа пролет в Каменица.

Коментари

Честита ви първа пролет! Все пак се оказва, че каменчани не седят, а постоянно си правят някакви мероприятия!

#1 Spas в Четвъртък, 26 март 2009 08:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени