Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград спечели нов проект

27 март 2009, Петък | 17:24

Информация от Община Велинград

прессъобщение   Община Велинград спечели проект по ОП „Развитие на човешките ресурси“. Той включва предоставяне на услугата „Социален асистент“. Срокът за изпълнението на проекта е 12 месеца, като социалната услуга ще се предоставя през 10 от тях. Общата стойност на проекта е 119 981 лв. От ОПРЧР ще бъдат отпуснати 111 781 лв като безвъзмездна финансова стойност. Останалата част ще се заплаща като такса от потребителите на услугата.

   Тя предвижда обслужването на 50 лица с различни по вид увреждания, както и тежко болни хора със затруднено самообслужване. За предоставянето на услугата ще бъдат обучени общо 25 лица.

   Партньор в осъществяването на проекта е Националният център за социална рехабилитация, който ще осъществи подбора, обучението и консултациите на социалните асистенти и целевата група, ще изготви документацията за услугата, както и това че ще извърши дейностите за информацията по проекта.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени