Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Здравче-Венче" на творчески лагер

28 март 2009, Събота | 18:31

Подготовка за юбилея

zdravche-venche   От 29 март до 1 април "Здравче-Венче" заминава на творчески лагер в базата на Учебно Опитно Стопанство "Юндола". Разходките из гората, смяната на обичайното ежедневие, те ще съчетаят с подготвянето на нова постановка във връзка с 20 годишния им юбилей на 21 май. Ще ги обучава хореографката Веселина Гиздова. За всички нас, които обичаме "Здравче-Венче", това ще бъде една прекрасна изненада!

Коментари

Здравейте,бихте ли ми дали координати на ансамбъла,бих искала ако има такава практика да наема танцьори от ансамбъла за полин час за една сватба.Благодаря предварително.

#2 Диана в Четвъртък, 30 юли 2009 09:57

Много харесвам "Здравче-венче", много са мили.Искрено им желая успех!

#1 Надя в Неделя, 29 март 2009 20:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени