Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пенсионерите продължават да празнуват

29 март 2009, Неделя | 23:51

Пролетно веселие

Национално състезание по готварство   След традиционното посрещане на Първа пролет в клуба на пенсионера в Каменица, този път каменчани продължиха пролетните си празници в по-различна обстановка. На 29 март, в 17:00 часа, всички се събраха в ресторант "Бонжур". По покана на каменския клуб тук бяха представители от пенсионерските клубове в Чепино и Лъджене, гости от Ракитово и Перник.

   Славка Иванова, секретар на ракитовския клуб "Горски здравец", изрази затрогващата си благодарност от поканата и очакванията на ракитовци тази вечер да отпуснат сърцата си, да си прекарат приятно. Председателката на каменския клуб Мария Кадреева приветства всички дошли на пролетната вечер и изрази хубавите си пожелания в стих. След нея певческият хор към каменския клуб изпълниха няколко песни, последваха изпълнения и на Цветанка Вировска (Цола), която вдигна почти всички на крак с хубавите си изпълнения. Песни, танци, хора, томбола, един калейдоскоп от настроение ощастливи тази вечер всички дошли да празнуват заедно.

Още снимки от празничната вечер и награждаването: Пролетно празнуване на пенсионерите.

Коментари

:n :n :n :n :n :~ :~ :~ :~ :~

#1 :)... в Четвъртък, 11 ноември 2010 18:34

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени