Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Достойни награди за достойни дела

02 април 2009, Четвъртък | 19:53

Георги Даскалов с нови награди

Мениджър за един ден Откриване   Красивият ни слънчев град, сгушен в Родопа планина, отскоро и СПА столица на Балканите, е прочут не само с карстовите си извори, природните дадености, но и с хората, живеещи тук. Хора със силен дух, с човешка доброта, с разнородни таланти, със силен патриотизъм. Съществуващият в града ни Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва е с утвърдено и достойно място. Благодарение на председателя о.з. полк. Георги Даскалов организацията е била много години на първо място по изпълнението на разнообразните мероприятия, залегнали в плановете в Пазарджишка област и е една от водещите в България.

    По случай 130 години от съществуването на Българската армия, Денят на храбростта 6-ти май, 100 години от независимостта на България, в София бяха наградени от министъра на Отбраната четирима генерали и четирима полковници. Велинградският председател на запасните офицери и сержанти о.з. полковник Даскалов получи следните награди: с награден знак за добра работа; с почетна офицерска книжка; с грамота, подписана лично от министър председателя Сергей Станишев, за отлична служба на полк. Даскалов, който е бил зам. командир на мото стрелкови полк.

    По този повод, Общинският съвет на ОЗОСЗ организирахме тържество, на което полк. Даскалов показа наградите. От името на дружество „Шипка” поднесоха букет на ръководителя си с пожелание за още дълги години да работи със същата енергия и да получи още високи награди.

    Полковник Даскалов, гордеем се с вашите награди и ние – офицерите и сержантите от запаса и резерва, Велинград.

Боряна Стаева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени