Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Драгиново с проект за реконструкция на ВиК

03 април 2009, Петък | 21:44

Информация от Община Велинград

прессъобщение   Вчера от 17.00 ч. в голяма зала на община Велинград се проведе извънредна сесия. Причината е входирaният от кмета на общината Иван Лебанов проект за решение за подготовка и кандидатстване на с. Драгиново за реконструкция, подмяна и разширяване на ВиК мрежата на селото. Проектът трябва да бъде входиран в Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) към Министерството на околната среда и водите, но след даване на разрешение от страна на Общински съвет-Велинград.

   Съветниците дадоха съгласието си за финансирането на реконструкция и разширяване на канализационната мрежа, както и за реконструкция и подмяна на водопровода на селото.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени