Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград участва в изложение "Културен туризъм"

07 април 2009, Вторник | 13:45

Информация от Община Велинград

прессъобщение   С презентация на Велинград –СПА-столица на България и на Балканите, подготвена от велинградския съюз на хотелиерите и ресторантьорите, местната община ще участва в Шестото Международно туристическо изложение”Културен туризъм”. То се провежда от 8 до 11 април в старопрестолния град Велико Търново и Община Велинград ще участва за първи път. На самостоятелен щанд от 20 квадратни метра Историческият музей в града ще представи и пътуващата изложба от писани великденски яйца, като посетителите ще имат възможност сами да рисуват с разноцветни багри яйцата, обясни директорката на културната институция Снежана Велева. В програмата на изложението е предвидена годишна национална среща на кметовете и местните администрации по проблемите на туризма, както и провеждането на Международна конференция”Културното наследство и туризъм-взаимодействие”. Организатори са Община Велико Търново и Международната асоциация на градовете с културно-историческо наследство.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени