Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

7 Април - Международен ден на здравето

07 април 2009, Вторник | 14:43

С пожелание за здраве

Кадуцей международен ден на здравето   Международният ден на здравето 7 април се чества и като ден на здравния работник в България, определен с разпореждане на МС №32/06.02.1964 год. В България тази година този ден е под мотото "Да дадем шанс на всяко дете и всяка майка", а от Световната здравна организация провеждат деня под мотото "Да направим болниците безопасно място при спешни случаи и бедствени ситуации".

   Когато e здрав, човек мечтае за толкова много различни неща, усеща пулса на живота, бори се, обича, спортува , забавлява се... А когато е болен, единственото му желание е само едно – да бъде здрав! Защо ли винаги става така, че ценим здравето, само когато се разболеем? Много често не обръщаме никакво внимание на здравето си, на сигналите, които дава тялото ни и чакаме последния момент, когато болката е голяма, за да посетим лекаря и отчаяно да търсим помощ. А не трябва да бъде така!
В този хубав ден лекари, служители и пациенти от МБАЛ-Велинград отправиха своите поздрави.

atanas tashev mbal velingrad Д-р Атанас Ташев, управител на болницата:
"Искам да поздравя всички свои колеги от Многопрофилната болница за активно лечение, Велинград, като им пожелая много здраве, успехи и най-вече милосърдие. Същите пожелания отправям към всички здравни работници, техните близки и семейства, към пациентите, които се лекуват тук. Ще бъда щастлив, ако нашите пациенти са доволни от обслужването, защото при нас ще намерят уют и спокойствие и високо специализирана помощ."
Весел Хърлев МБАЛ Велинград Д-р Весел Хърлев, хирург:
"Аз, като хирург в тази болница, от името на целия екип хирурзи искам да пожелая здраве и късмет на всички! Весел празник!"
Любка Марова МБАЛ Велинград Любка Марова, санитарка в болницата:
"Като работеща тук санитар от 20 години мога да кажа, че колективът ни е прекрасен. Тук се работи със сърце и усмивка и затова от цялото си сърце желая на всички най-вече здраве и много успехи".
Людмила Михайловна МБАЛ Велинград Людмила Михайловна, санитарка в болницата:
"Щастлива съм, че работя сред толкова чудесни хора и че всички ние се грижим за най-ценното на човека - здравето. Затова и пожеланието ми е за много здраве, спокойствие и доброта".
Фатме Алишова Фатиме Алишова, 67 год. Драгиново, пациент в болницата:
"Грижат се за нас хората, помагат ни да оздравеем, че не се търпи болката. Аз снощи дойдох тук и още се съвземам, но съм много доволна."
Любка Котева Ирина Котева, 74 год. Велинград, пациент в болницата:
"Пожелавам на всички да бъдат все така жизнени, вечно усмихнати и много здрави."
Юсеин Острилски Юсеин Острилски, 56 год. Якоруда, пациент в болницата:
"Искам да поздравя целия колектив, и лекари, и медицински сестри, и санитарки. Много съм доволен от д-р Чешмеджиев и завеждащия лекар Хърлев. Много здраве и винаги така да са усмихнати към всички пациенти. Здраве и весело прекарване на всички".
Муса Ахмед Муса Ахмед, село Кръстава, пациент в болницата:
"Живи и здрави, сестри, санитарки - всички работещи тук. Аз не очаквах толкова голямо внимание. От сърце желая много голям успех на колектива!"

 

Коментари

:y

#7 в Събота, 07 април 2012 08:46

Пожелавам им по-малко работа да няма корумпирани лекари Дерзайте!

#6 Todor Terzieb в Четвъртък, 02 февруари 2012 15:28

nai-dobriq doktor e Kala4ev!Blagodarq vi za vsi4ko,koeto napravixte za men!Vie ste neveroqten 4ovek,neka gospod vi dava zdrave!Cql jivot 6te vi bada blagodarna!!!

#5 lepa в Четвъртък, 06 август 2009 21:01

Честит да им е празника на докторите.

#4 Пепо в Вторник, 07 април 2009 18:47

CHESTIT PRAZNIK,KOLEGI!DA STE JIVI I ZDRAVI I PRIYATNO ZABAVLENIE DOVECHERA-BEZ SPESHNI SLUCHAI!

#3 Svetla в Вторник, 07 април 2009 15:49

Честит празник на всички здравни работници! Пожелавам им по-малко работа : С kalispera съм съгласен, че превантивните мерки са най-големия лек за всички болести, а във Велинград имаме минерална вода, гора, супер условия за здравословен живот с много спорт! Дерзайте!

#2 Spas в Вторник, 07 април 2009 15:41

Искам да пожелая много здраве на всички велинградчани и дано по-рядко им се налага да посещават лекари и болници! Затова взимайте превантивни мерки срещу болестите, правете си профилактични прегледи, следете здравето си преди да се наложи да се лекувате. Нека медиците с това да се занимават, а не с лечение. Също така искам да благодаря на всички съвестни здравни работници и да си пожелая да няма корумпирани лекари.

#1 kalispera в Вторник, 07 април 2009 15:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени