Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

КСТ "Импулс" с нови награди

07 април 2009, Вторник | 20:50

Открит Международен Турнир "YEDITEPE - ISTANBUL CUP" 2009

yeditepedans   На 4 април тази година спортният комплекс на един от най-големите и модерни университети в Истанбул, Турция "YEDITEPE UNIVERSITY" стана арена на най-масовия за тази страна турнир по стортни танци. В него взеха участие 140 двойки от пет държави - Словакия, Македония, България, Турция и Румъния.

   Представителите на България са били няколко клуба, от които КСТ "Импулс" е записал най-добрите резултати за България, както и основна заслуга за отборното първо място. Клубът завоюва 5 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала. Класираните са двойките Даскалов-Енчева (1 и 2 място при деца до 9 години), Иванов-Баева (1 и 2 място при юноши), Дулев-Пандева (1 и 2 място при юноши старша възраст), Минчев-Думанова (2 и 4 място при младежи и състезатели над 19 години), Ганев-Гаджева (2 първи места и едно трето при младежи и състезатели над 19 години), Василев-Петкова (престижното второ място в най-силната и тежка категори за състезатели над 19 години).

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени