Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нова победа за Чепинец

08 април 2009, Сряда | 23:35 | sport

Чепинец (Велинград) – Места 2005 (Хаджидимово) - 1:0

ФК Чепинец   На 8 април, сряда, от 16 часа на стадион "Септември" в гр. Ракитово се игра среща между футболните отбора "Чепинец - Велинград" и "Места 2005 - Хаджидимово". Въпреки хубавото време зрителите на стадиона не бяха твърде много. Мачът бе посетен от може би 100-150 човека. Кметът на града ни г-н Лебанов, като любител на спорта, също беше там.

   След победата си над Пазарджишкия "Хебър" може би още по-ентусиазирани футболистите от "Чепинец" пожънаха отново победа. Победоносния гол в чуждата врата вкара Георги Николов още в 20 минута на първото полувреме. Второто полувреме премина спокойно само с няколко голови ситуации. След края на мача Георги Николов сподели:

 

Коментари

Браво на Георги Николов ! Пожелавам на него и на всички от отбора успех !

#1 Стефка в Петък, 10 април 2009 21:42

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени